Emelie Lindström (pt. II)


klickklick


För övrigt så är det sista januari idag. Sjukt vad fort tiden går! Nu spenderar jag sista timmarna av månaden med lite plugg, en dusch, en macka och förhoppningsvis lite läsning i min bok, vi hörs.

söt

Seriös bild. Jag har nyss kommit hem från bion, jag mamma Elin och Maria har kollat på änglagård - tredje gången gillt, har inte sett ettan och tvåan, men tyckte att det var en helt okej film! :) 
Nu ska jag dejta kudden tror jag visst, så får vi se vad morgondagen [dagen] har att bjuda på. Puss

"Protect her, fight for her, kiss her, love her, hold her, laugh with her. But don´t make her fall, if you don´t plan to catch her."


tillbaka

Nu har jag inte bloggat på ett tag, igen. Fast den här gången förvarnade jag i alla fall. ;)
Var i Stockholm med SP1orna igår som sagt. Och det var mycket trevligt, i alla fall fritiden (jag shoppade för ynka 60kr fast jag var i sthlm, två linnen!) och bussresan hem, jag kan ju lova att dom som ville sova på våran buss fick det jobbigt eftersom vi var ett gäng 8 flickor som lekte lekar och skrattade oss igenom tre timmar, värt! Innan det så höll jag Evelina och Johanna även på att missa bussen hem och sprang som tokar, men det blev ju bra tillslut, vi hann dock inte köpa någon kvällsmat, men sånt är livet. 

Idag hade jag sovmorgon till tio och slutade halv tolv, (= 1 timme buss - 1.5 timmar lektion - 1 timme buss) ganska ovärt då det enda jag gjorde på lektionen var att nörda facebook. Mellan timmarna i buss hann jag dock med en vända på stan med två fina, två nya bhar och lite pizza i magen följde med hem, både och var behövligt. ;)

Nu väntar plankstek, can´t wait. Det kommer förhoppningsvis bli riktigt riktigt gott och resten av kvällen så är det säkerligen tv:n som får min uppmärksamhet.
Imorgon träffar jag min vän Emelie, och bloggar lite såklart. Puss


sommar ♥

tulpan



Jag är trött. Stjärnhimlen är sjukt vacker ikväll, hade det varit varmt hade jag gärna legat på marken med någon fin person och kollat på den i en evighet. Jag ska istället läsa min samhällskunskap. Jag måste tvätta mitt hår innan jag går och lägger mig. När jag åker hemifrån imorgon bitti så kommer jag vara borta till torsdag kväll. 06.20 på torsdag ska vi vara vid skolan, då väntar buss till Stockholm. Vi ska gå på museum. Nästan alla för utom jag ska stanna över helgen. Jag får snällt ta bussen hem igen. Jag kommer förmodligen inte blogga förrän tidigast torsdag kväll. Jag är sugen på något sött, som alltid. Jag hoppas ändå på en bra vecka. Det brukar för det mesta sluta helt okej ändå. Nu ska jag sluta babbla om osammanhängande saker. Puss.

måndag

Ny vecka, igen. Tiden går bra fort måste jag påstå. Bra dag i skolan idag faktiskt, tiden gick ganska fort fast vi gick ända till 4. Jag fick till baka mitt svenskaprov, alla rätt, mvg! Och ja, jag är stolt över det.

Nu har jag käkat middag och var sugen på att prova på att dansa zumba, men Elin var upptagen och Linn var inte hemma, så jag blir väl hemma antar jag, det börjar om 20 minuter, så vi får väl se om jag hinner bli så nyfiken så att jag sticker själv.. tror dock att det bara kommer vara massa "medelålders damer" där i så fall, hehe.


♥♥♥

HEJ IGEN

Ja, jag är medveten om att jag inte har bloggat sedan i torsdags. Men vad gör det om hundra år? ;)

I fredags var jag ledig och gjorde ingenting på förmiddagen, träffade min vän Linn på eftermiddagen, åkte hem till min vän Elin vid 5, fotograferade henne inför svärdsjöskolans bal och åkte in till balen och kollade på alla grymt fina människor. Efter detta åkte jag till min vän Linda, och träffade henne Enia, Emelie och Julia resten av kvällen och natten vilket var mycket trevligt. 

[love ♥]

Igår gjorde jag inte så värst mycket alls när jag kommit hem, kollade på P3 guld på kvällen där, och somnade sedan med min bok i handen.

Idag så har jag pluggat lite och sen så har jag börjat måla mitt rum, vilket känns mycket bra, nu är hela jag vitprickig och fin! På kvällens schema står dans, så det blir nog riktigt kul.

En dag då vintern faktiskt känns underbar


baka ?

Hej. Historia prov och i övrigt rätt trött dag. Tror jag lyckades helt okej med provet i alla fall, och herregud vilken lättnad att det är över nu! Har nyss läst cirka 170 inlägg från massa olika bloggar, det tog ett tag. ;)
Nu ska jag leta på min lärares nummer och fråga om han är frisk (blir han hemma imorgon är jag ledig, och då vore det ju dumt att vara i skolan..), sen så fick jag väldig lust att baka, frågan är om det är för sent eller inte..?
UPDATE: jag ÄR ledig imorgon, underbart! ♥

trött tjej


Tänk vad roliga effekter det kan finnas till dessa kära webkameror..
Idag slutade jag klockan tio istället för klockan tre, värt! Var hemma strax efter tolv och åt tacopaj istället för äcklig skolmat. Tog en promenad med hunden och kameran. Var hemma igen vid två och skulle vara duktig och börja med historian på en gång. Tänkte att eftersom jag aldrig somnar så kunde jag få lägga mig och vila lite i soffan först. Två timmar senare vaknade jag, lyckat? Inte så. Skönt? Väldigt.
Har i alla fall pluggat lite sen jag vaknade, duschat har jag hunnit med också, nu ska jag skölja ur min inpackning jag har varit duktig och gjort.
Sen så har jag nästan 150 olästa inlägg på bloglovin, har inte kollat sedan i söndags pga allt plugg. Hoppas på att hinna kika på några ikväll. :)

when all is done and all has been said.



"with my eyes wide open"




jag har haft fullt upp med plugget hela dagen. Igår också för den delen, och än är jag inte klar. För stunden har jag paus och kikar på morden i midsomer. Imorgon kör vi på ny vecka, nya tag. Antar att det blir lika fullt upp i skolan denna vecka. Men vi hörs så ofta vi hörs.

mums !

Mammas chokladkaka och ballerina kladdkaka vanilj, det är vad jag ägnar min energi åt för stunden, visst är jag söt? :)
För övrigt så ska det vara mulet imorgon och snöa på söndag, jag som ville fånga några fina bilder får väl hoppas på att vädergubbarna har helt fel!

sista lektionen

Sista lektionen nu! Imorse när jag satt på bussen så var världen lika vacker som ett vykort, och ljuset var sådär perfekt som det bara är precis innan solen går upp, hej fotosuget! Kallt var det dock, men om det är lika fint imorgon går jag upp tidigt och fotar tror jag visst. Vi hörs senare.



snart så



Tänk om dessa små vårtecken skulle vilja kika fram snart igen, ibland längtar jag lite faktiskt. Särskilt nu när termometern än en gång visar -18 grader. Men det är väl bara några månader kvar nu.. ;) Bilder från 2010 dåra.

Idag efter skolan har jag inte gjort så mycket, råkade fördriva några timmar med att redigera bilder och läsa bloggar, vips så försvann tiden jag skulle lägga på läxor. Nu får jag ta dom imorgon istället verkar det som. Men men, fredag kvar nu sen helg, efterlängtad! Nu ska jag nog sova tror jag, kram.

bild ur arkivet - gott


Jag hade inte tackat nej till en burk med glass just nu.

Pluggar, försöker plugga. Problem ett ligger i att vi gör mycket på våra datorer i skolan, så jag sitter vid datorn och pluggar (internet funkar äntligen på bärbara även här hemma!), detta gör så att jag gör ganska mycket annat som jag inte borde, ni vet läser bloggar och kollar facebook stup i kvarten osv.
Problem två ligger i att jag inte förstår ett skit av vad jag ska göra på engelskan, mer än att det handlar om sudan, vilket gör det ännu mer intressant att hamna på lite mer underhållande ställen.. Önska mig lycka till snälla, vi får se hur detta går, jag tvivlar på att jag får så mycket gjort, hehe.

Studieförberedande var det ja..

Jo tack, det märks! Kill. Me. Slowly. 
15 sidor att läsa i samhällskunskapen till på onsdag. En A4 sida (dataskriven, såklart) om Sudan i engelskan ska vara klar på en lektion till, jag har hunnit med två rader. Tyskaläxa tills på torsdag. Svenskaprov nästa tisdag. Historiaprov nästa onsdag eller torsdag. Hejdå både sömn och fritid, jag kommer sakna er i sju veckor framåt.

Jaja, ikväll skiter jag i skolan och firar min lillebror, som inte är så liten längre, med tårta, 15 år blir han faktiskt. Grattis! :)


Söt tjej.

och så var lovet slut

Tidsinställt.
Just nu håller jag säkerligen på att äta frukost eller sminka mig eller något sådant där tjafs. Och en och en halv timme efter att detta har publicerats så börjar vi en ny termin, samhällskunskapen är först ut, wiiho! Jaja, vi ska nog ta oss igenom den här terminen också, gäller bara att komma in i rutinerna igen. Ha en bra dag, jag ska trötta ut mig med skola ända till fyra, tummen upp för den lättsamma starten!



Egentligen borde jag och denna grymt fina tjej befinna oss uppe i älvdalen och imorgon vara lyckliga för att göra ännu en dag med våra vildmark/turist-kompisar, vet ni varför? För att det är vad vi egentligen vill har vi kommit på, och för att det hade varit grymt värt. ♥

slump


bilden är slumpmässigt utvald från alla bilder jag tagit under år 2010, och definitivt inte en av dom bättre, snabbt redigerad är den också.

Jag är riktigt duktig och sitter och rensar ur alla bilder jag har på datorn 2008-2010, det tar ett tag 2008 och 2009 har jag rensat. Bara förra året kvar nu, knappt 9000 bilder. Och då har jag ändå försökt rensa flera ggr förut. Vi får se hur detta går, antar att det kommer försvinna några tusen, hehe.
Plugga är något annat jag borde göra idag, vi får se om jag "hinner" med det. Skolan börjar igen imorgon, och det känns inte alls lockande att sätta väckarklockan på 06.00 imorgon bitti vill jag lova. Men man kommer väl in i det igen på några dagar antar jag, som vanligt.

ananas och jordgubbar


Nikon D60 + Tamron 28-75 f2.8

Detta har jag ätit idag, blev lite att längta till sommaren faktiskt.

fredag

Idag har jag gjort mycket mer än vad jag gjorde igår, hade planer på att sitta inne och kika på filmer hela dagen men så blev det inte vill jag lova. Först var jag ute och åkte skoter med pappa min, fjällenkänsla! ♥
Och när jag kom in så hade mamma fått för sig att vi skulle åka till IKEA så det var bara att göra sig i ordning lite fort för att sedan hämta upp min moster och åka iväg. Ganska skönt faktiskt, det var nog första dagen sedan nyår jag inte gick runt i mjukisbyxor i princip, hehe.
Vi hann även med lite annan shopping och jag fick med mig ett par skor, en söt kjol och 3 par trosor hem, så nu har jag förnyat garderoben lite. ;)


i fjällen, februari 2010.

memory ♥


Det här är jag, fast för alles snart ett år sedan, 22 januari 2010, strax innan niornas bal. Det var en fin kväll vill jag lova. Nyss var Evelina och Joella hit och provade min klänning, den var dock för liten för båda två tyvärr. Jag fick lov att prova den jag också, det var 10 cm för lite tyg på min rygg när mamma skulle försöka dra upp dragkedjan. Hur jävla smal var jag egentligen? Jag menar, jag ser mig själv som smal nu. Det är väl tur att jag har växt på mig lite i alla fall, haha ;)

mamma mia

Vaknade runt halv tio idag, utan väckarklocka = tidigt! Hade för ont i magen för att kunna somna igen, riktigt kul tycker jag..
Värmde på en vetekudde och kröp ner i soffan framför mamma mia istället. Mysig film tycker jag, man blir på gott humör av den! Sen var det Madicken på tv också, sött. Jag kör på en lugn dag idag, min mage vill inte riktigt sluta göra ont verkar det som. Så fler filmer låter bra i mina öron, vi hörs.


bild: google.com

tillfällig sovplats




På bild ett och två ser ni min tillfälliga sovplats, bredvid tv:n på övervåningen på en madrass. Det funkar det också.
På bild tre ser ni böckerna som ligger bredvid mig när jag sover, Camilla Läckbergs fyrvaktaren och min lilla tanke- & inspirationsbok "fotografera!"
På bild fyra har vi en bok som damp ner i postlådan idag, från cdon.com. Alla filmer jag beställde verkar dock ta lite längre tid på sig.. 
Sjalen på bild nummer fem fick jag av min snälla mamma igår! :)

Det snöar tyvärr lite för mycket för att jag ska dra ut kameran och fota idag, så istället ska jag dammsuga väggarna på mitt rum tydligen, mamma säger att vi ska göra det innan vi börjar måla så det är lika bra att börja.
Ikväll ska jag bort på middag, det märks om jag skriver något mer här under dagens gång.

sunset


Bilden är en ny liten favorit jag nyss hittade i Kroatienmappen, har knappt rört den alls i efterhand, rätat up horisonten och dragit liite i ljuset bara. Tänkte att jag kunde visa den nu eftersom jag har suttit och gått igenom massa bilder från resan nu (nej jag är inte klar är fast vi var borta i september, jag skyller på antalet... Fy mig!)
Och för att jag inte har fotat på några dagar som sagt, vi hoppas på fint väder imorgon så ska jag försöka fixa det. 


Annars så har jag suttit vid datorn sedan tre i stort sett, nu är jag trött i mina ögon.. Innan det så sov Elin här, men vi sov väl mest bort dagens början som vanligt. Nu vet ni, jag skulle tro att jag snart tar och kryper ner under mitt täcke och försöker gå upp i tid imorgon istället. ;)

blomma


Tre dagar utan att använda kameran, bjuder på en bild från tidig sommar. Skulle gissa på att jag inte har rört min kamera nu är för att jag gärna skulle ha lite sommar. Men jag samlar på mig massvis med inspiration, snart börjar jag fota. Mitt rum är i stort sett tomt, nu ger jag pappa ansvaret att börja måla. Elin kommer hit ikväll, vi ska mysa framför några filmer = bra kväll! Ni får ha det kanon.

på gång

Idag är jag i full gång med att faktiskt plocka ur mitt rum, det har gått mycket bra också måste jag säga. Imorgon bär jag ut fåtöljen och skruvar isär sängen, sedan åker den på soptippen, just nu sover jag på en madrass och vi får väl se hur lång tid det tar innan jag får en ny säng nu, hehe. När detta är klart är mitt rum tomt i alla fall, så då ska det börja målas och så vidare, kommer bli kanon tror jag. Tills dess så ska jag börja med att krypa ner på min madrass och sova snart. 


Jag har lovat mig själv ett riktigt bra fotoår som sagt, men inte riktigt kommit igång än. Så här är en bild sen vi var i Kroatien. :)

2011

2011 mina kära vänner. Jag kommer skriva fel årtal fram tills i maj typ. Men det gör väl inte så mycket, nu gör vi det här året ännu bättre än 2010. Idag tar jag det lugnt, kanske kryper ner i soffan och kollar på film eller något. Nu ska jag äta apelsin, ha det bra! :)