klassfest !

Ikväll får jag återse min gamla högstadieklass, och det kommer bli så grymt kul!
niobeeee, bästa klassen ♥♥♥♥

sexkommatretiofyrakilovattenmelon

Livet leker. Jag brände 1000 spänn på en timme idag, hur man lyckas? Man köper en ny plattång. ;) Helt okej ändå. Nu ska jag mysa i soffan och äta vattenmelon, puss!

dear friend

Första bilden på Linn. Fin tjej det där ♥

blue my mind


Blått klär numera mina (alles förkorta, vad hände?) naglar, blue my mind från H&M fall någon är nyfiken.

För övrigt har jag jobbat sex timmar idag, pengar pengar.
Igår träffade jag bästa Linda och bästa Emelie, har sett på tok för lite av dem på sistonde men nu träffas vi i alla fall på lördag igen! ♥

jump!

Foto: Linn / Nikon D60 + Tamron 28-75 f2.8

förlåt

För att ni inte får någon bild idag heller, jag villverkligen visa er, men jag orkar inte redigera. Jag är så fruktansvärt trött. Jag har köpt en t-shirt och ett jättefint linne idag, vill ni se?
Det jobbigaste och största ilands-problemet i världen just nu är att jag vill sova och att jag kommer bli pigg igen när jag tvättar av mig sminket.
Och nej jag borde inte klaga på det, för alla som haft tv eller radio på idag vet väl vad som hänt i norge? hemst är det i alla fall.

jag borde inte ha en blogg tror jag.

Fan, det här med att hålla bloggen uppdaterad går sådär, hehe! Men det är sommar och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om här (ja det är på sommaren man borde hitta massa att skriva om, men när jag gör något sitter jag ju inte vid datorn.. ) Idag har jag fotat Linn lite i alla fall, vi får se när det kommer bilder på det, först lär jag se till att fixa dem. Nu ska jag glo på OTH, Linn har fått mig beroende, skönt att jag nu kommer få lov att glo på det varje vaken timme tills jag tagit mig igenom alla sju åtta säsonger, herregud. Aja, hörs hej! :)

high on life


promenader i sommarregn. ♥

sunny


me by linn

Jobbat fyra timmar har jag hunnit med idag och sedan blev det faktiskt fint väder tills jag slutade klockan två - eftermiddagen och kvällen har jag spenderat ute med en bra bok i solen. Skönt!
Nu dricker jag te och ska bänka mig framför tv:n och Johan Falk - Leo Gaut. Frågar ni mig låter det grymt bra.
take care! ♥

slappt

Har haft en rätt slapp dag, inte gjort så mycket alls då vädret inte visat sig från sin bästa sida. Städat och övningskört har jag hunnit med i alla fall (det gick sjukt bra!). Annars så ska jag snart krypa ner i min nybäddade säng, imorgon vankas jobb, precis som fem dagar i veckan resten av sommarlovet. Känns sådär, men jag blir väl glad igen när lönen kommer, haha. Nu säger jag i alla fall godnatt! 


mitt hår vart ju itne så värst fint i vinden vid havet, men jag bjuder på den. fotograf är min bror och redigerat har jag gjort

jag är tillbaka på hemmaplan

Vi har haft några bra dagar i gbg och strax utanför smögen, lite halvtråkigt väder så vi är hemma tidigare än väntat, men det gör väl inte så mycket. Egentligen kom vi igår kväll, efter ca. 9 timmar i bilen, men då kunde jag inte sitta stilla mer. Ringde till Linn och har umgåtts med henne tills för 40 minnuter sedan. Vi har padlat kajak, badat, tältat på en studsmatta, grillat marsmellows mitt i natten, nattbadat, åkt båt och ring efter båt, badat och lagat mat. Ungefär 3 och en halv timme har jag sovit i natt/morse 05.00-08.30 = jag är sjukt trött nu, ska dricka upp min kopp te, sen blir det sängen! 


bild från linns fb... finaste vännen ♥♥♥

göteborg

Bloggningen får åka åt sidan igen, direkt, förlåt. I alla fall så åker jag och resten av familjen min ner till göteborg imorgon när jag har slutat jobba och sedan komer vi förmodligen hem igen på söndag kväll. Hinner inte fixa tidsinställda och så vidare så vi hörs när vi hörs helt enkelt! Puss ♥


världens segaste lördag

Jag tror helt ärligt att detta har varit världens segaste lördag. Drar förmodligen till Linn och hoppas att hon gör den lite roligare. puss&kram

hej


Den här tjejen ovan tyckte det var dags för mig att blogga lite, så jag tänkte att för att göra alla nöjda och glada kan jag ju bjuda på en bild på min snygga vän! :)

Annars jobbar jag lite, tar vara på solen lite om den kommer fram, sitter vid datorn lite (för lite?), umgås med vänner lite, umgås med nytt folk lite och sådär, som det ska vara på sommaren antar jag! Har ni det bra? ♥