15.24


Nu vart det en töntig webcambild igen. Jag älskar i alla fall min nya tjocktröja jag köpte i London, på Bikbok dock. Jag borde plugga. Men kommer inte riktigt igång. Åt nyss tacos, mums. Nu ska jag köra bil. Slipper jag plugga och allt! Kvällen spenderar jag med några vänner och grillning, inte helt fel ändå. Puss

Kolla åt höger



Dessa små texter var till ganska bra hjälp måste jag erkänna. Svårt det där att de kör på fel sida.
Jag ska åka till London igen vill jag lova. Shoppa lite mer. Åka turistbussar igen. Åka London Eye. Kanske gå på några museer? Deffenitivt se en till musikal. Nu så vi Mamma Mia. Sjukt bra och med sjukt snygga killar. Nästa gång vill mamma se Billy Elliot. Känns bra att hon har bestämmt sig redan, det betyder att vi måste åka igen. Right? ;)

Dagen har rullat på. Fått lite färg. Pluggat åtminstonde lite. Kollat på när brandbilarna kom till ett av grannhusen (läskigt! Men allt gick bra i alla fall). Ätit god mat. Nu ska jag krypa ner under mitt täcke. Godnatt!

Jag älskar våren!

Glädje, värme, ljus, sol, bara ben, lite lätt brunbrända ansikten, grönt gräs, lycka, inspiration osv osv. Ikväll ska vi grilla!


home sweet home

Borta bra, men hemma bäst? Vet inte riktigt. Trivdes rätt bra i London jag. Fast det är skönt att vara hemma också vill jag lova. Nej men vi har haft det väldigt bra! Får se om det dyker upp lite bilder sen också. Nu vet jag inte vad jag ska göra, klockan var sjukt mycket mer än jag trodde så får se vad jag prioriterar, typ film lät bra? Puss.


jag längtar till man kan gå barbent var eviga dag


[tidsinställt, sista dagen i London. Klockan 23.55 står det på biljetten att vi ska landa på Arlanda flygplats igen. Så vi hörs väl imorgon skulle jag gissa på. Hoppas kunna bjuda på massa fina bilder. :)]

min fina bruna skinnjacka


Färgen görs nog mest rättvisa på bild nummer två, fast lite ljusare är den kanske. [tidsinställt, fortfarande i London!]

rummet ♥

Jag är sjukt nöjd med mitt rum! [Tidsinställt, jag befinner mig i London]

blåsippor färg/svartvit

Gillar ni färg eller svartvitt bäst?

Det här är tidsinställt och jag befinner mig just nu (förhoppningsvis) någonstans i London och har det bra.

LONDON!!! ♥


Puss! ♥
Nu är favvo-tjocktröjan på, frukosten i magen och jag taggar för avresa, vi hörs på torsdag! 


påskliljor


Gillar bilden, för att den är lite anorlunda.

Nu har jag snart packat klart väskan. Fixar det sista, blåser håret och kryper ner under täcket. Imorgon klockan 08.40 åker vi härifrån. Jag har tidsinställt ett inlägg om dagen, så titta in får ni se lite fina saker vill jag lova! :)
Här kommer vi London! ♥

+++

Naturen börjar skifta i grönt. Det är varmt. Jag springer runt i shorts. Jag njuter till fullo. 
Nu ska jag börja ta tag i alla 117 saker som jag borde ha gjort idag men som jag inte har börjat med än. Däribland packa. Imorgon är det söndag mina vänner, imorgon flyger jag härifrån och bekantar mig lite med Londons gator. Å vad underbart det ska bli! Har ni några bra London-tips så bomba mig under dagen tack!

jag hade besök av en and för någon vecka sedan!

i våran vattenpöl som snön skapade när den smälte ;)

tror att jag går om lägger mig.

Helt sjukt trött. Och jag åt så mycket mat så att jag mår illa bara av att tänka på mitt godis, tar det imorgon. ;)
Annars är det ett sjukt välbehövt lov som nyss har börjat och jag ser sjukt mycket fram emot söndag!

2011-04-20 / 50mm f/1.4

vill bara påpeka att det är rätt tur att påsken bara infaller en gång per år ändå..


Ganska övertygad om att vi kommer trivas bra ihop jag och mitt nya objektiv. Lite [mycket] fattigare, men det bryr vi oss inte om nu. Mitt Tamron däremot har åkt på undersökning och kommer inte att få följa med till London, lite småsurt faktiskt. Men detta får såklart följa, och eventuellt mitt lite trasiga kit-objektiv också. Så det löser sig allt.

tur i oturen / bildlöst

Lättnaden när man inser att det faktiskt är två dagar kvar på garantin när objektivet ger upp = enorm. Jag har aldrig haft sådan panik som på bussen hem idag, han på expert sa: du har garanti i ett år så ta med dig det in så kollar vi. Jag visste att det var precis den här tiden på året jag hade köpt det, den här gången var marginalen på min sida. Hade seriöst burtit ihop om ett objektiv för 4400 bara skulle vara min kompis i ett års tid. Får gå in med det imorgon nu, så får vi se hur det blir.

Annars så tar skola träning vänner och plugg upp min tid för tillfället, bara två dagar kvar till lov nu i alla fall! 
Jag ska krypa ner i sängen och sova nu. Imorgon ska jag göra slut på lite mer pengar, kan någon gissa på vad? ;) Jag tror det blir rätt bra faktiskt. Vi hörs, har lite att visa också när tiden finns!

14 april 2011

Idag hissar min familj flaggan till mig och idag får jag fina grattis-sms/samtal och ett flertal grattis på facebook. Idag har jag levt i 6 209 dagar, 17 år. Idag är jag ledig från skolan och idag ska jag äta en massa tårta. Idag ska jag fira min födelsedag med släkt och vänner. Och så får vi inte glömma att det faktiskt blev vår på min födelsedag i år också, solen skiner, nästan all snö har smält, fåglarna kvittrar och det är varmt. Ha en bra dag, det tänker jag ha! :)


ingenting är omöjligt

Vill man något är det bara att kämpa på, man ska inte ge upp och man ska inte låta någon hindra en, för låter man någon hindra en är det lätt att ge upp, och man ska inte släppa taget om man egentligen vill hålla kvar. /Caroline

vad säger alex när polisen kommer? ducka!


Bildkälla: Google
Kan vara den sötaste film jag sett, högt på listan ligger den i alla fall helt säkert! Se den!

Jag bara råkade

Jag bara råkade göra slut på alldeles för mycket pengar idag, jag hittade en hur-fin-som-helst skinnjacka och jag kunde inte gå ifrån den. Känns inte vidare bra i plånboken (läs: det kändes förjävligt..) men oj så mycket jag tycker om den (och jag kommer inte kunna lämna tillbaka den, för jag vet hur mycket jag kommer ångra mig sen när det är gjort), inbillar mig att det var en bra investering. Snåla kan jag göra någon annan gång ;)
IKEA har vi också hunnit med mamma och jag, träffade nog skönaste personalen någonsin, hahaha. Hyllor och lite smått och gott till rummet, nu väntar jag bara på att min säng ska komma och sedan är det klart = glad tjej.
Next up: sova!

Om ni vill få bilden att passa ihop med texten, så är det nog bara glad tjej som har något att göra med den, jag blir glad av sommaren :)

06/04/2011

Träningsvärk. Min mage gör ont så fort jag rör mig typ. Jag gymmade igår jag, körde överkropp. Idag har jag också gymmat, med Elin. Körde bara ben och rygg, vilket betyder att jag gjorde dubbelt så mycket av det som jag brukar, och la på fem kilo till. Jag kommer inte kunna stå upp imorgon. Känner mig grymt duktig. 
Annars har jag fikat med tre fina flickor på vårat lite för långa hål. Och lite sådär. Nu borde jag plugga, men det gör jag inte. :)

Igår fikade jag med denna snygging, hon var otroligt efterlängtad vill jag lova! ♥

vet inte...

..känslan när man verkligen vill, men inte kan? Vart tog all inspiration vägen? Jag saknar att umgås med min vän kameran. Tiden finns inte riktigt där, och vips så hade jag inte inspirationen kvar heller. Åå. Jag vill ju men jag vet inte vad man fotar, det ska ju kännas roligt är det meningen. Den där känslan är välkommen tillbaka.
Tar tag i plugget. Puss

/Deppig tjej


Efter en dag på fotomässan, full med nya idéer.

varför inte ge det en chans?


Klickar du här här (direktlänk) så kan du vara med och tävla om en av Emelie Ohlssons webbkurser (http://www.coursio.se/emelieohlsson) Ta chansen vet jag! Själv håller jag tummarna nu :)

hej jag heter caroline

Och jag har inte pluggat ett skit, inte idag och inte på hela helgen. Men vad gör det? Jag mår bra och orkar därför inte bry mig, tar igen det någon annan gång.
Vet ni? Jag tror jag är kär, i mitt rum, åå vad fint det börjar bli! ♥

regn

idag har regnet stått som spön i backen! tror det har gett sig nu dock.
Vad jag ska göra? Plugga och städa och dansa, ser mest fram emot det sistnämnda ;)