tävlar

Jag tänkte pröva min lycka lite. Hos michaelaa ! Jag är med och tävlar om hennes grundkurs i porträttfoto, som ni kan köpa HÄR. Vill du också tävla så har du dygnet ut på dig, tävlingen hittar du här.
Jag skulle vilja vinna den här kursen eftersom jag tycker att porträttfoto verkar så himla roligt men har tyvärr inte riktigt kommit igång så väldigt mycket än, och har tänkt börja mera med det nu och Michaela är en så duktig och inspirerande fotograf som även är duktig på att förklara. Det skulle vara så skönt att  ha någonting som peppade mig att klara av alla läxor nu när vi har grymt mycket i skolan ända fram till jul, en kurs i foto som väntade på att bli sedd hade varit toppen! :)

tisdag


3 stycken gamla fotosidan för 20 kr styck på fotomässan och en ny kamera och blid, där jag betalade 50 spänn och då kommer få två till på posten, kanon tycker jag ! :)

Dagen har bestått av flera prov och ett utvecklingsamtal, skönt att ha det gjort i alla fall! Gulligt av emelie att hålla bloggen vi liv igår också. Jag hade fullt upp med skolan, vilket jag har fortfarande och kommer ha ända fram till jul.. Tänker ta det lugnt idag dock. Jag har väl gjort tillräckligt? 
Nu ska jag och pappa åka och beställa tapet och färg till rummet mitt. Puss och kram ♥

Emelie här! :D

Tihihihi, jag tycker att Carro uppdaterar lite dåligt så nu har jag blogg"rejpat" henne ;D

Dessutom har jag fixat så att det inte försvinner något från bilderna alls i högerkanten nu ^^ (Japp, jag vet att jag är underbar ;)

Annars så saknar jag Carro JÄTTEMYCKET och tycker att vi borde träffas mycket oftare och kanske fota litegrann ;) En så underbar person som henne kan man ju inte hålla sig borta från någon längre tid ^^


ME <3 YOU

Ni kommer nog få se lite inlägg från mig i framtiden om jag tycker att Carro är för lat (eller har jobbat för hårt med annat) och inte uppdaterar så mkt. :D

HUUUUUUJJJJ!! // EMELIE (Japp, believe it or not, men jag satte ut en länk till mej själv moahahahaha :D)

fotomässan


1,2,3 - fina foton
4 - glad tjej
5 - my room-mates ;)

jinnie storks bildserie på fotomässan


Tre av alla tusentals bilder jag tyckte var fina och som blev med på bild i min kamera, av jinnie stork som går på ett fotogymnasium i stockholm om jag minns rätt.
Och ja, lite lite av högerkanten på mina bilder försvinner, jag ska försöka fixa det.

hej blogg.se !

Direkt från devote.se kommer jag, här hittar ni min förra blogg om någon skulle vilja kika i den. Och det känns bara bra att jag ska börja blogga här nu. 
För er som kanske kommer hitta hit nya så heter jag Caroline, är 16 år, går första året på sam och älskar att fotografera, kort och gott sådär. :)
Och så är min mattelärare (eller dom flesta av mina lärare) helt veck, men sådant får man leva med! 

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag kan tacka min vän emelielindstroem för att hon hjälpte mig med designen, du är allt bra du vännen! ♥

Annars så ska jag snart krypa ner i sängen min, imorgon bär det av tidigt, klockan 07.25 ska tåget gå, mot Stockholm, jag och min kära mor ska gå på fotomässan och så ska vi shoppa. Det kommer bli kanon och kameran följer självklart med, så förhoppningsvis kommer det en liten bildbomb som riktig start här sedan. Antingen på lördag kväll eller under söndagen, tills dess får ni ha det kanon, puss! 

ingen kopiering tillåten
Slänger väl in en lite blid på min kanin så vi slipper starta med ett bildlöst inlägg :)