godaste midsommartårtan


Den sjukt goda efterrätten jag och mamma gjorde till igår, frukt vit choklad och digistive = mums!


Vi är internet- och telefonlösa sedan i måndags, och dom ska göra något åt det innan denna onsdag som kommer (blir tokig..) just nu sitter jag med vårat extremt sega mobila bredband. Det är inte direkt någon rekomendation att blogga med det... Nu vet ni hur det ligger till i alla fall, återkommer förmodligen när vårat vanliga internet gör det. Jag är rätt off på allt som händer online (det är ännu sämre att läsa bloggar än att blogga så det har jag inte
heller gjort sedan i söndags, hehe.) Puss!

save your givings for the living instead, don't bring flowers after i'm dead


staden

Dragit på mig mina tajta jeans, en fin tröja och lite smink. Rätt skönt att slippa mjukisbyxor och uppsatt hår en dag ändå. Nu drar jag in till stan och kollar lite. Ha en bra dag! Hoppas solen kommer till er, här är det fortfarande skitväder.. ;)

myskväll


fotografer är vi väl allihopa, mysig kväll igår i alla fall! och lite sol för en gångs skull. ♥

numera är designen såhär enkel


uppdatera sidan om ni inte ser någon skillnad (F5) 

Om det är någon snäll själ som vet hur man byter fräg på länkarna, snälla hjälp mig!

13-17 grader / regn / helmulet / åska

Och den rubriken beskriver väl hur största delen av mitt sommarlov sett ut hittills, just nu stog termometern på 13 och jag spenderar dagen till stor del inomhus med tjocktröja och mjukisbyxor. Förmodligen krper jag ner i soffan och kikar på en film när jag har gått en inte allt för lång promenad med hunden. 
Sedan jag bloggade "på riktigt" sist har jag för övrig hunnit med studentfirande, bastubad, studentbalskikande, filmmys + biomys + kanotpaddling i regnet med Linn och lite sånt där. Och så har jag hunnit dra på mig en förkylning (som nästan är borta, peppar peppar.) och fått ca 40 kliande myggbett på benen. Sommar?



otroligt fin tjej på sin studentbal


Bjuder på en bild på Sanna som jag tycker blev väldigt bra. Från studentbalen jag var och kikade på i lördags.

the twilight saga - breaking dawn / official trailer

jag tror jag dör lite varje gång jag kollar.. ♥

så. himla. underbart

S O M M A R L O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O V !
Jag lovar, det har aldrig varit såhär skönt att gå på sommarlov. Firade med en glass på stan med Evelina och Erica, värt! Sen åkte jag hem och umgicks (säger man så?) med Linn, vi badade och åt vattenmelon och såg på film, för tredje dagen i rad. Igår var även Elin med, vi hade grillmys vid stranden. Sjukt vad bra människor det finns. ♥ Det är alltså vad jag har gjort sedan jag skrev här sist. Och avslutat mitt första år på gymnasiet då. :)
Livet är bra nu! Det ända som känns lite surt är myggbettet på foten och att det är typ 27 grader inne, vågar inte ens gå upp och känna på mitt rum, hehe. Och att jag inte får träffa alla fina i klassen lika ofta kanske, men det går ju faktiskt att lösa utanför skolan. Nu ska jag sova tror jag, och njuta av friheten lite till. Puss



glad tjej (a


nära

Friheten här {såhär} nära nu, alla skoluppgifter är klara och det är ynka två dagar kvar i skolan innan det är s o m m a r l o v och det är så. sjukt. efterlängtat. lycka lycka lycka! 


Foto: Linda Modell & Redigering: jag       ;)

kreativitet


för att 'inte kunna måla' så är jag väldigt nöjd med min prestation. ;) orginalet är härifrån

det här är min vän linda, hon är så sjukt fin och så sjukt bra på alla sätt och vis ♥


och bilden är asfin Linda, så du behöver ju inte säga något annat.. ;)