1,5

Läser bloggar om folk som tar studenten i sommar, och önskar ingenting mer än vad jag önskar att det skulle vara min tur nu. 1,5 år känns lite för avlägset.

put a smile on

Bit ihop och kämpa på.

Trött tjej

Förbereder sig på en blöt promenad från bussen och hem snart, mysigt såhär på första advent..? Nja, tveksam.


heeeelg

Förlåt till alla som fick lov att träffa mig igår, men min dag var kass, okej? ♥ 

Idag är jag glad igen och det känns bra att det är helg även fast jag har ton av läxor att göra. Ikväll får vi se om det blir mys hemma eller mys borta, det är lite oklart än, blir nog bra i alla fall. :)
Ha en fin fredagskväll&natt!

blä

Ibland är det svårt att tycka om sig själv, och tycka om vardagen, och tycka om livet (det där lät mer dramatiskt än vad det var, men ni förstår poängen). Idag är definitivt en sådan dag. Nya tag imorgon.

fml

Eeeh, ja, fall ni ville veta vad jag har för mig liksom.....
(det står även i det där smset att vi hade svenska och tyskaprov igår och företagsekonomiläxa tills idag, och det är jullovet krönikan ska vara inne till. Och så har jag glömt att skriva att talmanuset ska vara inlämnat nu på tisdag.)


"Gymnasietiden kommer vara de tre bästa åren i ditt liv" Yeah right...

Jag tycker inte alls om naturkunskap

Ikväll ska jag lära mig celler, genetik och modern genteknik. Det går ju sådär.. Prov imorgon, så jag pluggar väl på!


I-landsproblem

Jobbigaste i-landsproblemet måste helt ärligt vara att kardborrebanden förstör alla kläder.


hej

Jobbigt att det nog verkligen blev ett hej ig idag, i tyskan, så det är rätt chill ändå. Haha, sånt är livet mina vänner!

för att göra det i alla fall lite lättare


laddat upp; nu är det hårdplugg ända till sovdags och lite till där efter tror jag visst.


20.28: hatar skolan, hej ig, jag orkar inte bry mig.

+ / -

+

broschyrer om kameror jag väldigt gärna vill ha

ny blixt till kameran (för tidig julklapp tror jag nog den blev, tack mamma ♥)

5 nummer DigitalFoto

ny bok av bra författare

-

engelskabok jag måste läsa till 8 december (tycker inte om att läsa när jag måste)

måste jobba matte hemma

prov om texter i svenskan på tisdag

prov i tyskan på tisdag och i naturkunskapen på torsdag


50 bra/50 dåligt alltså, synd bara att jag inte ens hinner klart med det dåliga, så att jag inte får börja på det bra. Orkar. Inte. Med. Skolan. Så jävla mycket hela tiden. 
Aja, har inte tid med det här - tillbaka till pluggandet, kör kanske (om jag inte gör något annat..) 40 minuter till, sen tänker jag sova, punkt slut. Puss

grå trist söndag

Jag vill vill vill ha en ny kamera nu. Behöver en rolig utmaning. Kommer väl få lov att börja spara alla mina pengar nu i guess. (alla vet att jag inte kan spara)

Borde plugga, tre prov i veckan. Kommer läsa fototidningar, det intresserar mig.

+

Skulle bra gärna vilja kunna sjunga jag också! :)


Mina fina sångfåglar!

Tycker om er massor :*


Gjort en heldag på fotomässan, nu laddar jag om på tåget och träffar fina tjejer ikväll!


05.35

Klockan är ställd på 05.35 och jag är inte trött för fem öre, så det lär jag ju vara imorgon, 6 timmar till klockan ringer. Lyssnar på musik och hoppas kunna sova snart, godnatt!


jag

Vill iväg. Vill uppleva. Vill träffa nya människor. Vill umgås med redan kända människor. Vill känna. Vill fotografera. Vill resa och upptäcka nya platser. Vill göra nya saker. Vill ta körkort. Vill ha tid till det här. Vill leva i nuet. Vill ta studenten. Vill ha roligt. Vill vill vill. Åh, vart tar all tid vägen?



helg

Såja, "bara" 30 minuter sen till skolan imorse, hehe. Skrev provet på en kvart, fyllde i en enkät och såg på film i tjugo minuter - värd dag. 

Nu är jag hemma och har tagit helg, sköööönt. 


Kan inte rikgtigt bestämma mig för om jag längtar efter det här...

....eller det här? Lite både och nästan..

.

Hatar att försova mig, smart att ta det när jag har prov första lektionen, FAN


Snyggaste rosa understället är på

För första gången den här vintern och jag tar en paus i pluggandet för att ta en promenad med vovven! :)


Rörlighet

Här har ni min kväll, teoriprov i idrott imorgon..


Kallt

8,5 minusgrader imorse och spotify premium kändes som en rätt bra novembermorgon, det är himla fint ute nu!


breaking dawn part 1

Det finns inte en chans i världen att jag ens tänker försöka beskriva känslan. Så jävla underbar. Snälla bara gå och boka en biljett och se den!

små

Förlåt för att bilderna är lite små kompisar, det är när jag bloggar från telefonen det blir sådär. Men bättre än ingenting, eller hur? Det tycker jag i alla fall!

Nu lär jag nog ta tag i plugget, vill helst bara ta det lugnt, men icke sa nicke..

Dagens lycka


Pigg tjej

Myyskväll på hög nivå igår, imorgon är det bio!! :D

Nu är jag trött, men det gör inte så mycket. Jag och Meggi är duktiga och "pluggar" i biblioteket, hehe.


The twilight saga

Nu kör vi!!!


godnatt

Har gjort i stort sett ingenting förutom att övningsköra och äta middag med familjen såhär på farsdag (grattis finaste pappa! ♥). Nu tror jag faktiskt att jag ska ta och krypa ner i sängen och sova snart, känns behövligt.


iphone + instagram (carolineelisabet ifall någon är nyfiken)

Konstverk av en liten caroline

Kolla vad mamma hittade, tänk så duktig jag var när jag var liten!


Trötter

Godmorgon världen! Vill helst bara dra täcket över huvudet och sova bort hela dagen, 3,5 timmars sömn inatt. Jag och linda kom hem vid 6 efter att ha varit på filmkväll hela natten, trevligt iofs men det blev kanske lite väl sent..
Skickade nyss hem henne, nu ska jag äta frukost och försöka hålla mig vaken till ikväll. Ha en bra söndag!


trerätters




Fick en hur-god-som-helst trerätters middag serverad av lillebror igår, tur för mig att man har bra hemkunskapsläxa i nian! Synd bara att han förmodligen inte kommer göra det frivilligt så ofta.. 
I alla fall: Baguetter med avokadoröra och kräftstjärtar, Ungsstekt regnbågsfile med pressad potatis, och mintchokladkaka med apelsiner och glass!

Glad tjej!!

Lycka i objektsform tror jag vi kan kalla det!


fint


SÅJA! Nu känner jag mig duktig. Rummet är städat det också, tror dock jag behöver dammsuga igen efter att jag slängde ut hela garderoben på golvet, men det får bli imorgon! Ska bara bädda sängen, sen tänker jag äta mandariner och krypa ner och sova. Godnatt!

ordning och reda


Eh, konstigt att jag inte hittar några kläder.. Ni vet vart ni har mig ikväll, nu ska här bli fint!

+++

Efter mycket skratt chips och godis känns livet för stunden rätt bra - tur jag har min Meggi i skolan och sen min Linda att åka hem till dagar som denna ! ♥
Är så sjukt övertrött, skrattar åt precis allt = sooooovdags! puss

botten

Humöret är i botten. Säger hej till ångesten idag, och tänker inte komma tillbaka hit förrän den är borta. Så ni vet vart jag håller hus. Puss

back to normal


Emelie har fotograferat och redigerat. 

Nu är det slut kära vänner, imorgon börjar skolan igen. Med tanke på att jag har haft det bästa höstlovet någonsin, så känns det ändå lite okej, men samtidigt är det ju ännu tråkigare att det är slut. Åh, har haft så himla mycket roligt!
Fredag: Festade lite.
Lördag: Fira pappa.
Söndag: Chilldag.
Måndag: Jobb, pizzahäng och myskväll.
Tisdag: Myskväll.
Onsdag: Furudal.
Torsdag: Furudal.
Fredag: Foto, fika och fest.
Lördag: Fest. 
Söndag: Trött, söndagsångest. 

Har haft det så himla bra! Lite saker kanske borde vara ogjorda, hehe, men nu är det ju som det är. Och när 98% av hela veckan är positiv så tänker jag vara glad och nöjd! Med tanke på att jag la mig klockan 5 igår morse och klockan 6 imorse, så känns det som att det är sängen som väntar på mig nu. Hoppas ni haft ett lika bra lov som mig! :D

oj

Haha oj oj oj.



the end

Sista helgen på lovet, all in vänner! Hade roligaste natten inatt och ramlade väl i säng runt 04.30-05.00 imorse. Dagens bästa har lätt varit kebabtallriken och promenaden hem. Nu hoppar jag in i en varm dusch, sen bär det iväg igen. Siktar på en sista rolig natt på ett sjukt bra lov! Ta hand om varandra ikväll och njut av livet. Puss

home

Hemma efter ett trevligt dygn i Furudal nu. Hann bland annat med hockey, pizza, cyckelturer (ett äventyr i sig vill jag lova!) och pannkaksfrukost, så inte har det gått någon nöd på mig inte, hann träffa massa nytt folk också såklart, så snälla så! 

Sen har jag hunnit med ett träningspass såhär när jag hade en ledig kväll, duktigt! Så nu sitter jag nyduschad och kikar på tv samt letar telefon, iphone 4S vs HTC..?


Det är torsdag idag, så jag fick plättar till middag, med inte klagar jag. :)

fullt upp

Internetet är tillbaka och jag har plötsligt sjukt mycket att hinna med innan lovet tar slut, så uppdateringen kan bli gles. Hade en mysig kväll och natt med fina tjejer och kom hem mitt på dagen idag, sen har jag gjort klart min kemi och kollat på oth. Nu drar jag till Linda snart, sen vidare till furudal imorgon, hem på torsdag, ledig kväll tror jag (fall någon vill något? ;)) sen ska jag fota med emelie, fika med meggi och ha en kul kväll på fredagen, sen drar jag förmodligen till Linda mfl på lördag låter det som och sen kommer jag väl hem helt slut på söndagen och ska försöka träna.

Det där är mina planer, jag hoppas att så många som möjligt håller, hehe. Njut av höstlovet snyggingar, det gör jag! ♥