a cup of tea


Dricker te ur finaste koppen från Elin och är så trött så att jag skulle kunna somna stående känns det som. Ska ta tag i lite läxor men sen får det bli tidig kväller för min del! puss

pink-blue-green


"vänner är änglar som lyfter dina fötter när dina egna vingar glömt bort hur man flyger"

Linn, Juli 2011 - favorit

sista bilden från denna serie ♥

beautiful smile


Linn, Juli 2011 - favorit


"one day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching"


Linn, Juli 2011 - favorit



kompis

Linn, Juli 2011

Börjar ni tröttna på dessa bilder? Visar min tre favoriter imorgon, sen är det slut ;)

29 augusti 2011

Hello there, idag har jag bjudit på middag här hemma. En mycket god fisksoppa faktiskt! Mamma har bestämt att jag en gång i veckan ska laga mat, så varje måndag framöver är det jag som ser till att familjen blir mätt i magen. Vi får väl hoppas för deras skull att jag sköter mig. ;)

Annars hade jag och Evelina och Ida morgonmys på waynes innan skolan började, bra start på veckan var det! Inte helt fel att ha sovmorgon varje måndag ändå. 

Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte riktigt, förmodligen lite matte c och sådant där trevligt. Annars skulle jag gissa på lite tid vid datorn eller tvn. 

Det finns ärligt knappt en bild på mig själv i mina mappar, och vet inte vad jag ska visa annars, så detta blir bildlöst.

it's sunday


Jag har ingen söndagsångest överhuvudtaget, det känns rätt bra att jag ska till skolan imorgon, jag har övningskört och det går fint, jag är nästan klar med matten, jag lyssnar på musik och läser bloggar och jag har haft en mycket mycket bra helg!

adorable


Linda, Maj 2011

sovmorgon

Haft en skön sovmorgon till för en timme sedan, nu är det matte som står högst upp på att göra-listan, efter det tänker jag bara ta det lugnt hela dagen tror jag, redigera lite mer bilder kanske. :) 


repris

"it's the little things that makes life big."


Linn, Juli 2011


fullt upp

Hej vänner, jag blir lite efter med bloggningen idag. Sov hos Linda och sen har jag jobbat till två, nu hjälper jag mamma i köket inför kvällens kräftskiva. Eventuellt så kommer Linda hit sen också, men det visar sig. 
Ni kan få se några fler bilder under kvällen, men värst mycket text blir det inte. Love

my friend linn


Juli 2011

tre små klockor


en favoritbild tror jag

beautiful


Linn, Juli 2011


i can see it in your eyes ♥


Linn, Juli 2011

heart

Linn, Juli 2011

me by linn II

linn har fotograferat / jag har "modellat" och redigerat


Skolan rullar på, snart är första veckan gjord! Idag har jag gjort klart allt mitt plugg utom matten, så är nästan helt ledig i helgen. Har bara idrott imorgon och efter det någon gång ska jag hem till Linda (♥), jag ska försöka uppdatera lite där emellan också, kan göra något tidsinställt under dagen med. Puss

me by linn

linn har fotograferat / jag har "modellat" och redigerat

blåklockor II


blåklockor


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


Detta är ett tappert försök att visa att jag provat mitt silvernagellack jag visade igår, det gick inte vidare bra dock, ni fick ju se mig i alla fall ;), men det är silvrigt  och glittrigt. Jag hade velat haft det matt och mer täckande, men en tia var det väl värt. 

Mamma min tog datorn med bilder på, så ni får inga sådana just nu, men ska väl visa några senare ikväll! Tar tag i lite skolsaker så länge. På tal om skolan så har vi fått ny engelskalärare = det bästa som skulle kunna hända! :)

jeans III


ginatricot

jeans II


bikbok


fick denna på köpet (köp ett par jeans, få valfri vara värde 199:-), hur bra?

jeans I


bikbok


fick denna på köpet (köp ett par jeans, få valfri vara värde 199:-), hur bra?


nagellack


dollarstore 10:-/st
åhlens 39:-

nödvändigt


Ämnesblock (kom dock på att det inte räcker till alla ämnen..) och liten kalender = dagens inköp :)

imorgon under dagen tänkte jag visa resten av min shopping i tre inlägg (09.20, 13.30, 16.00) - håll utkik !

den här damp ner i postlådan idag !


premien från en tidningsprenumeration, nu hoppas jag att jag får lära mig något nytt ;)

2

Andra dagen avklarad, än går det galant! Och nya klassen verkar bra och så, vilket ju alltid är plus. Imorgon kickar vi igång med lektionerna igen, första lektionen i hela tvåan är Matte C, välkommen till min roliga värld! :)
Fick ett jätteroligt paket på posten idag, ni ska få se senare under kvällen, jag lovar!

stickat


världens skönaste - cubus

dåligt

Jag är så otroligt besviken på mig själv för att jag inte har fotograferat något i sommar. Jag har lovat mig själv att jag ska utvecklas inom fotograferingen det här året och sommarlovet var liksom the time to do it, lovet är slut och jag har inte haft en enda jävla organiserad fotografering (inte har jag fotograferat fint förövring heller), förstår inte vad mitt problem är, vill jag inte? Blir så himla sur på mig själv. Jag vet att jag kan och jag vet att jag tycker det är skitkul, så jag har liksom inte ens en förklaring till varför jag inte gör något. Jag vill läsa fotografisk bild A som individuellt val också, valde jag det när jag hade chansen? Nej. Jag valde matte C och sen fick jag ett sketet tredjehandsval på poängen som blev över, bild och form (jag dör vad tråkigt), pratade med syon idag, men nu är kursen full och ikväll tänker jag hata mig själv för att jag inte valde det på en gång. Fan.

välj två

och så var vi här igen. inspiration till bilden härifrån, det är ju så hilma sant.
(tidsinställt, har förhoppningsvis slutat för dagen.)

2nd year

Godmorgon! Nu var vi här, andra året av gymnasiet ska påbörjas idag och nästa gång jag går på sommarlov är det sista sommarlovet jag kommer ha (sjukt egentligen). Hoppas på att året kommer gå lika fort som ettan. Det spöregnar och jag är inte alls redo för hösten än.
har klädproblem, som vanligt, tror det blir den här koftan jag köpte i fredags (ginatricot) och ett par ljusa jeans. (Med risk för att det här snart kommer kännas mer som en "modeblogg" än en "fotoblogg")

"leran from yesterday, live for today and hope for tomorrow"

duffy/skohuset

kära sommar, jag saknar dig redan

Datorn laggar, så ni får ingen bild just nu, men jag har fixat bilder på alla shoppingfynd, så håll ut!
Skolan börjar imorgon, och det känns varken bra eller dåligt. Antar att det är så det ska vara. Det tar väl bara två veckor tills vi har glömt att vi ens hade ett lov. Ska försöka hålla igång bloggen och så vidare utan att tjata allt för mycket om plugg och andra tråkiga delar av vardagen. Hittils har det ju gått sådär, men alla kan ju bättra sig. ;)
Antar att det snart är sovdags också, att klockan ska ställas på 06.00 är garanterat den jobbigaste delen. Puss!

sitter hemma hos den här bruden

what_priority
Tror att jag ska ta mig en promenad hemmåt snart dock. Har i alla fall haft en mysig kväll natt och morgon (dag) här :)

myskväll

Åker till Joella och spenderar kvällen och kanske natten där med lite fina tjejer, hon drar ju till Stockholm på måndag och allt så måste träffa henne en sista gång. Kommer inte kunna visa mina shoppingfynd i kväll alltså (eller blogga om något annat heller för den delen), men det kommer!

vad gör man inte för att underhålla barnen som är på kalas?


Gräddkalas! Luktade inte så jävla fräscht efter den här leken, nu har jag duschat och tvättat håret tre gånger (hoppas det är borta nu)! :')

efter några timmars shopping !


Vad jag har i kassarna kan ni självklart få se senare om ni vill (?), jag är i alla fall sjukt nöjd med allt jag hittat! :)

rainy cornfields


this is tindra


Den här tjejen är ett av mina otroligt söta kusinbarn som jag fiskade kräftor här med om veckan. Jag tycker det är lite synd att hennes ben inte är med på bilden, men annars gillar jag den.

+ / -

Borde: dammsuga, duscha
Vill: redigera, blogga, läsa bloggar

ni lär ju märka vilket som blir gjort

lunch !


hemma på lunch, spagetti och köttfärssås :) 4,5 timmar kvar på jobbet för idag, kommer gå fort tror jag.

jag tror jag slutar blogga snart...........

Fan vad jag är dålig på det här! Men alla mina dagar ser likadana ut (jobb). Sista långa jobbdagen imorgon (men förvänta er inget, sen är det skolan som ställer till det) i alla fall, vilket känns rätt skönt. På fredag ska jag och Linn shoppa, vilket jag ser fram emot. Jag åker inte hem utan ett par svarta jeans som får mina ben att se skitsnygga ut, måste ha nya brallor.



Nu är det sovdags, puss.

kung

att jag har en vän som tydligen gästbloggar lite, ni kan ju hoppas på att hon fortsätter så att det händer något här ;)
Idag har jag jobbelijobbat och pantat brukar, pengarna tänkte jag bränna på buss och mat på fredag. Nu är nog den tragiska sanningen att jag måste städa mitt rum (fucking.jävla.bombnedslag.x1000), värre än på länge..

HAHAHAHAHA

Hahahaha, jag kom på Carros lösenord !! :D 
fuck vad grym jag är ;) 
Kära Carro ligger väl antagligen och sover just nu den jobbnissen... jaja, hon tjänar iallafall pengar som vi kan lägga på våran framtida Portugalresa :D för det är ju så att vi ska åka dit och lära oss surfa, haha önska oss lycka till ;) 
nej, nu ska jag sova så jag orkar shoppa med Clino (carro) på Fredag ;) 
Puss Från världens bästa Linn ! <3
a
snygg bild från förra året ! ;*

like a three year old again


Lycklig tjej utanför spökhuset på grönan!

tänkte bara hälsa från

min lilla Linn som jag hänger hos för stunden att hon är bäst i hela världen (så att ni vet vad hon tycker). Sen kan vi ju ta och diskutera sanningen (hon springer just nu runt med en kudde på varje fot och en över huvudet samtidigt som hon skriker att hon inte ser något...), men det var ju en annan femma, jag tycker om henne i alla fall! ♥

hinner inte

Hej! Jag hinner knappt med att sova om nätterna just nu, så bloggen har inte varit så prioriterad (men ni börjar väl bli vana nu?), förlåt.

Gröna Lund i torsdags var i alla fall mycket trevligt, jag slösade lite väl mycket pengar i chokladhjulet men å andra sidan så stod min dröm man där (mums!) så det var det värt.

Igår jobbade jag ända till 18.00 och sedan åkte jag direkt till kräftfisket med snällaste kusinerna med deras respektive och gulligaste kusinbarnen (♥) vilket blev en mycket mysig kväll.

Idag har jag jobbat, sovit och varit på kräftskiva. Är precis hemkommen och längtar efter min skönhetssömn (jag har inte fått så mycket av den varan på senaste tiden).

Puuuuss

guldkant

Jobbar, hela tiden i stort sett, 09-17 idag. Sen har jag bara ätit, duschat och målat naglarna (ja jag gör det jämt nu för tiden, guldiga är dom denna gången! ni kanske får se någon dag) Nu ska jag snart slita mig från alla fina bloggar och platta håret, sedan är det sängen som står på schemat, 05.30 ringer väckarklockan och sen bär det av till huvudstaden med bästa elin mfl. Gröna lund!!! :D
puss sötunge ♥

quote

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key
to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew
up. I wrote down ‘happy’. They told me I didn’t understand the assignment,
and I told them they didn’t understand life.”
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down ‘happy’. They told me I didn’t understand the assignment, and I told them they didn’t understand life.” -unknown

mysdag

Haft mysdag (och myskväll igår) med Linn! Kikat på filmer, jag tycker att ni ska kolla på I Am Number Four om ni inte redan har kollat på den. Bakat och lagat mat har vi också hunnit med, plockade svamp och gjorde omelett med svampstuvning igår och idag har vi bakat kokostoscakaka (tror jag det hette). :)

Nu duschen, mitt hår är fetare än bregott och mina ben är inte särskilt lena och fina. Imorgon vankas jobb mellan 11.00-19.30, så vi får se om jag har något att blogga om. Puss

njutning

Bästa lunchen ? Jag tror fan det.
Dålig uppdatering, men jag jobbar bara. Pusssss

världens bästa ♥

Taggar !
Anton fick blommor!
Grillade lite middag
Julia och Linda
Glada!
Skrattattack
Dansar lite
Peace!
Lycka
Snyggingar

Världens bästa klass, fan vad jag saknar dessa och fan vad roligt vi hade när vi träffades igen i lördags, fler ord känns överflödigt. Jag älskar dessa sköningar ♥

1 augusti

Första augusti idag, sista sommarmånaden. Pryder mina naglar i gult och låtsas att det inte är sant, vart tog juli vägen?
Har bilder både från klassfesten (bloggbara?) och en dag på sjön som jag tänkte att ni skulle få se senare!