gott nytt år !

Nu så, det börjar närma sig kväll. Jag ska blåsa mitt hår och fixa mig, sy ihop min klänning och sedan är jag redo för kvällen. Ha ett riktigt gott nytt år så hörs vi 2011 ! Puss ♥

31 december 2010


Med dessa fyrverkerier välkomnade vi 2010 för väldigt snart ett år sedan, nu är det bara tolv timmar kvar innan vi ska välkomna 2011.
2010 har varit ett väldigt bra år och nu är det bara att hoppas på att nästa blir minsta lika bra. Har ni några nyårslöften? Själv så brukar jag inte ha det, men jag har lovat mig själv att satsa på fotograferingen och utvecklas inom det lite grann. :)

Dagen har städning att erbjuda hörde jag att min mamma sa, mindre roligt enligt mig.. Men ikväll ska vi i alla fall bort och äta middag och umgås med våra, min familjs, vänner. Jag hoppas ni får ett toppenslut på 2010 nu så får vi se om vi hörs innan tolvslaget!

CHECK !

Boka flygbiljett till London = check ! Kommer bli grymt bra, jag, min vän Elin och våra mammor. Kommer längta så att jag nästan spricker innan det är dags. 


Igår firade jag och några andra personer att Linn har fyllt år, för ett tag sedan nu dock, mycket trevligt med god mat och roliga sällskapsspel. ;)

Idag sov jag bort hela förmiddagen, klockan 12 vaknade jag och sedan dess har jag inte gjort mycket mer än att tvätta jeans, sitta vid datorn, läst, ätit och bokat resan. Slapp dag helt enkelt.


Det här tycker jag är ganska smart sagt mina vänner :)

tappat humöret

Idag har google varit min bästa (förutom emelie då :)) och sämsta vän, jag har googlat hur många saker som helst, hur många gånger som helst. Men eftersom att någonting inte går fast jag gör som det står, typ varje gång...., så har jag nu tappat humöret totalt, så jag säger nog god natt till min dator och er läsare nu innan jag blir allt för grinig av det här. Puss

Emelie Lindström


Nikon D60 + tamron 28-75/2,8 + reflexskräm 
Modell : Emelie Lindström
Foto : Caroline Hansols, jag
Redigering : Emelie Lindstroem & Caroline Hansols

Vi har använt en glovlampa som ljussättning, och det var första gången jag fotade porträtt, så var lite snälla nu. :)

måndag med elin

Idag har jag umgåtts med min vän elin, vi har gjort stan och haft det allmänt trevligt! Dock tröttnade vi på stan ganska fort, så först åt vi lunch på kina och sedan åkte vi hem och planerade en väldigt trevlig resa lite. Och ja, två tröjor och ett par strumpbyxor fick följa med mig hem från rean, mycket mer hade inte staden att erbjuda, men det gjorde väl inte så mycket. Nu har jag pengarna kvar istället.
I övrigt så ska jag snart sova, imorgon kommer min kompis emelie hit och jag hoppas på att jag efter det har en del fina bilder att visa er, vi får se! Puss


En gammal bild är tyvärr allt jag har att bjuda på just nu.

bästa julklappen





Idag har jag sovit hela dagen, gick upp 12.40 tror jag, sen har jag kollat på stuart little 2 på tv, söt film!
Och efter detta har jag i princip bara hunnit med att äta frukost, nu ska jag borsta mina tänder och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Hoppas ni får en bra dag!

min jul i svartvitt


Lite av julbordet, lite av granen, det enda av caroline som fastnade på bild under hela dagen, söt hund vid namn bella, och längst ner, några av mina fina julklappar, "småsakerna" (trosor, handskar, en bok och the twilight saga på dvd). Väldigt mysig dag var det! :)

Idag har jag varit sjukt trött hela dagen, klockan sex imorse var jag nämligen på julotta. Fråga mig inte varför, jag har inget bra svar. Jag hade vid den tiden i alla fall bara fått 4 timmars sömn. Efter två timmar vaken tid sov jag sedan 3.5 timmar till, men det hjälpte nog inte så mycket. Jag har i alla fall bara varit hos min faster och ätit mat idag annars, och nu ska vi äta varma mackor tyckte jag det lät som, mums!

snölyckta



Hej! Tänkte bara säga att jag hoppas att ni än så länge har haft en helt underbar julafton! Här hemma har vi haft det väldigt mysigt och många fina klappar har jag fått, som jag kanske visar sen någon dag. Nu har släkten åkt hem och lugnet har lagt sig i vårat lilla hus, eller det har i och för sig varit lugnt hela dagen. Jaja, som sagt, GOD JUL på er ♥

all i want for christmas is you


24 december 2010

Klockan är 00:13, det är den 24 december och jag vill önska alla er fina människor en riktigt god jul!
Och det här kommer jag säkert säga en gång till när jag har vaknat, haha. Nu är i alla fall knäcken kokad och julklapparna inslagna vilket innebär att jag kan sussa sött inatt också. Jag har dock varken tvättat håret eller målat mina naglar fint röda, men det tar jag väl när jag vaknar istället. Nu väntar alltså sängen, godnatt. :)


Den är bara blå och gul den här bilden, ser ni det? Jag tyckte det blev ganska fint faktiskt. 


i min vackra vita vintervärld


Två bilder från tidigare idag, var ute och njöt av att få se dagsljuset i en timme, fotoade och promenerade med hunden, frös lite väl mycket om min näsa och mina kinder, men annars var jag fullt påklädd och på väldigt gott humör! 

Ni får några fler bilder när min dator vill samarbeta istället för att stänga ner alla program jag vill ha öppna.
Nu ska jag slå in julklappar och sedan koka knäck, ha en bra dag fina

caroline


Det här är jag, i somras, jag tycker att mina ögon är fina och min vän Linn har tagit bilden.

+/- 

+ jag har fotat lite idag, äntligen
- det finns inga j*vla fjärrutlösare till min (just nu) mindre omtyckta nikon D60
+ jag vet att jag kommer tycka om min kamera igen imorgon
- jag vill ha en fjärrutlösare men det finns ingen, hur ska jag nu kunna börja ta självporträtt eller använda min kamera vid långa slutartider? 

Och ni, alla tips på inspiration är väldigt välkomna, så släng in en kommentar om du har något fint att dela med dig av, tack! :)

snöflingor



bokeh


jag hann precis ut innan solen gick i moln, men några bilder hann jag knäppa, detta är första, några fler kommer senare :)

fint

Hej där! :) 
Såg att sara valde mig till dagens blogg, tack! Om ni är några nya som kikar in så får ni inte glömma att ni kan följa mig på bloglovin om ni vill också, ni hittar ikonen i menyn ;)
Idag är det äntligen lite sol ute, kameran sitter på laddning och jag tänker försöka trotsa dessa ca 25 minusgrader och bege mig ut med kameran i alla fall en liten stund, så jag slänger självklart upp lite bilder här senare om ni vill se resultatet. 
Annars så blir det lite julstök här hemma idag, det ska pyntas och städas och göras godis med mera, mysigt. 


bild från 31 december 2009, jag gillar den fortfarande, den blev dock lite konstig i skärpan här på blogg.se tror jag, men men.


inspirationslös

Det här med fotobloggandet går ju inget vidare just för stunden, förlåt men jag har ingen inspiration i den här extrema kylan (nu står det på -25..) och snön snön snön, jag vill ha snö på marken men lite sol så att det blir fina vintermotiv och inte bara vitt överallt så man inte ser någonting alls. Det kommer väl hoppas jag, jag måste få fota snart. Har inte rört kameran seriöst på alldeles för länge. :(


Idag har jag i alla fall varit inne i stan hela dagen och handlat julklappar med min kära vän Elin, mycket trevligt tycker jag, träffar henne allt för sällan nu när vi inte går i samma skola längre. Dock så har vi planerat in en liten tripp på vårat påsklov som verkligen måste bli av, grymt kommer det bli! :)
Aja, julklappsköpen är nästan färdiga nu, en kvar, som fixas imorgon. Sen är det julafton snart, mys.
Vad som är mindre roligt och mysigt är väl att jag nu ska gå och diska, ha en bra kväll/natt! 



jag tog bilden i höstas, och har inte visat den på denna blogg i alla fall.

med min fina vän

Har jag idag varit och bowlat, jag fick stryk.. Men det var grymt roligt i alla fall, och så såg jag en julpyntad dam på stan, de ni! ;)
Sen så har vi också kollat på eclipse och tjockat oss med chips, hihi.

Jag älskar dig sötan ♥

plockar

Idag plockar jag på mitt rum, springer ner till tvättmaskinen med stora högar tvätt, dammar och dammsuger, funderar på hur jag ska kunna tömma alla hyllor och lådor och var jag ska göra av alla dessa prylar. Snart ska det göras om totalt, det blir kanon.

Annars så bakar jag saffransbullar med min mamma, mums. Hembakad pizza gör hon till middag också, det låter inte helt fel i mina öron i alla fall. ;)



tagen sommaren -10

jag är sjukt....

... 
1. fotosugen
2. sugen på att bege mig ut i backen och åka vinterns första åk
3. lycklig över att jag har mina fina vänner ♥ 
4. positivt inställd till detta långa jullov 
5. sugen på ett vidvinkelobjektiv 
6. sugen på att testa fota i studio
7. glad över att julen snart är här, mys.
8. intresserad av att byta upp mig till en aningen bättre kamera
9. trött
10. sugen på att krypa ner i min säng

Det sistnämnda får ske nu, vi hörs imorgon, godnatt!

lever livet

OJ, 73 timmar, 3 dygn och 1 timme, sedan senaste uppdateringen. Inte okej faktiskt.
Men det är såhär att jag lever livet, man måste göra det. Lite kort nu då:

Torsdag: Sovmorgon, två helt ovärda lektioner, klippning (grymt skönt, toppat bara, nöjd som attan faktiskt!) och sen hem, jag skulle blogga, men blev sur på min bror och gick och kollade på tv, sedan stängde min mor av datorn och då sket jag i det och sov. 

Fredag: Inställd sovmorgon på grund av "julavslutning" (= två 5 musikframträdanden och lite bla bla. + att våra lärare är sjukligt tråkiga och bara sa god jul och gott nytt år medan dom andra klasserna fick fika och lekte leker, besvikelse på hög nivå :()
Snabbis på stan innan bussen gick, hem till underbara Elin tillsammans med lika underbara Linn. Där var jag från tolv på dagen till halv tolv på kvällen, kikade film lockade hår åt kebab sedan fick vi dom övriga många timmarna att gå genom att göra ingenting speciellt, med det var underbart i alla fall. När jag kom hem slumrade jag in med sänglampan tänd och fototidningen uppslagen, lycklig och glad över att lovet äntligen hade kommit.


Och så idag så sov jag länge, åt frukost för att fem minuter senare fika. Fixade mig och gick till bussen, åkte in till staden för att spendera eftermiddag/tidig kväll med några fina vänner. Vi kikade en kort stund på stan för att senare sätta oss vid ett runt fint bord (eller vi kom på att bordet var ganska fult egentligen ;)) på en kinaresturang och äta god mat och banana split. Och prata en massa och ha det allmänt bra såklart, när vi åkte hem var vi sjukt mätta i alla fall. Bra dag flickor ♥
Jag kom hem till en middagsbjudning, men lät bli att äta. Tills mamma sa åt mig att ta fram efterrätten, och den såg så god ut så jag inte kunde låta bli, hallon och citron glass/cheesecake med smulade ballerinakakor (den mörka sidan) och hallon uppe på. Den var sjukt god, och det är helt klart värt det att jag är riktigt jobbigt mätt nu. Om inte allt för lång stund kryper jag nog ner i min säng tror jag. Läser lite fotobloggar och sådant först.



Blev väldigt långt och osammanhängande, och jag är imponerad om någon liten själ överhuvudtaget orkade läsa längre än första stycket, men jaja nu ska jag sluta. Puss och kram.

fjäderörhängen


Här ser vi vad jag vann. Ett par fina fjäderörhängen från smyckenbyaa , tack! :)

smygtitt


Smygtitt på vad jag vann hos tinkerbella för ett tag sedan, bilder kommer senare!


Fanihelvetesjävlaskit vad det gick dåligt på nationella provet i matte idag, bajs! Nu kommer jag få VG istället för MVG också, jag dör. 
Annars så har jag och Evelina skrivit klart och lämnat in våran samhällskunskap, och nu är allt innan lovet förutom val av individuella val inlämnat och klart, skönt! 
På eftermiddagen träffade jag min fina vän Linn ett tag och nu ska jag käka mat snart. Senare får vi se vad kvällen har att erbjuda, imorgon börjar jag 12.10!

KNÄCK ! ♥



Frisk och kry igen. Jag åkte faktiskt till skolan redan igår, blev påmind om att vi skulle skriva engelskauppsats, så jag var tvungen. Igår kväll gjorde jag i alla fall knäck, cirka 100 st blev det. Dessa tog jag med mig till skolan idag, för att bjuda mina söta klasskamrater på, eftersom vi hade "knytkalas" på svenskan, jag fick då många komplimanger om den, hihi. I övrigt så har vi dansat och lyssnat på högläsning i skolan, inte så mycket mer faktiskt. Imorgon ska konfliktarbetet lämnas in och ett till nationellt prov i matte a ska skrivas, jag kan dock inte plugga till matteprov, så det får gå lite som det går (bara jag får bra betyg..), hehe. Nu kryper jag upp i soffan och kikar på lite tv med knäcken som blev över innan jag ska sova, kram!

SJUK

Jag är sjuk, mår inte alls sådär väldigt bra och orkar därför inte sitta vid datorn. Jag har inte tid att vara sjuk. Massa saker kvar i skolan än ju. På onsdag är det nationella i matte igen, då måste jag bara vara frisk. Nu skulle jag väldigt gärna vilja fota i fina värdet, men jag har inte dom krafterna känner jag. Vi hörs när jag är frisk igen i alla fall, kram.

spegel


tapeten finner ni på vandrarhemmet jag och mamma bodde på i Sthlm ;)



Dagen idag har bestått av ett nationellt prov i matte som jag tror gick mycket bra. Och en helt värdelöst engelskalektion, där jag gjorde någon i fem minuter av 1 timme och 25 minuter, dom där fem minuterna var förresten bara pinsamma. Så fort jag ska prata engelska med våran lärare så tappar jag allt, bra där Caroline! Jag vet ju att jag kan egentligen, så det är ju bara jobbigt. Sedan jag kom hem så har jag suttit vid datorn en hel del. Och varit på kalas hos Sanna. :)

Nu kan ni förresten följa mig med bloglovin också, klicka bara på den lilla symbolen "följ bloggen" under min presentation i menyn här till vänster!

carolineelisabet





8 december 2010

Hej ! Allt bra hoppas jag. Med mig är det fint, jag har haft en värdelös dag i skolan. Och efter skoltid (!) har jag suttit på den tråkigast föreläsningen någonsin, bokens död, bara för att det var obligatoriskt. Nu borde jag plugga matte, nationella börjar imorgon. Kram

Första advent är bilden tagen på.

Frost


Fortsätter med en till frostig bild, eftersom det är i det närmaste vinterbilder jag kommer just nu. Det ska jag dock ändra på så fort jag får några minuter ljus tid över.
Jobbigaste skoldagen för veckan är gjord, jag försov mig i morse också, bra start på dagen. Hann i alla fall med allt jag skulle ändå tror jag. Nu är det matteboken som väntar, nationella prov på torsdag. 
Rummet ska jag också börja tömma, när pappa vill att någon ska ske, så ska det ske nu, men jag vill ju göra om så jag ska inte klaga. Vi hörs! :)

Kul


Hela bilden från designen. Jag tror dock att mitt photoshop fick damp, så att jag nu endast har den i en bredd på ynka 600 pixlar, fan ! Kul att det ska bli så bara för att man blir nöjd, inte så.
Däremot är det riktigt kul att så många har tittat in här nu när jag vann tävlingen hos tinkerbella ! Jag hoppas självklart att någon kanske stannar kvar. Och priset visar jag så fort det landar i postlådan ! :)

Caroline


me by me ;)
Hej. Det går lite segt med bloggandet. Igår mådde jag mindre bra och gjorde ingenting. Och idag har jag varit hos min kusin och ätit kladdkaka. Nu pluggar jag för fulla muggar, det är sjukt mycket som ska vara klart innan jul. Beck står på schemat kl 21.00, om jag hinner bli klar med plugget, två artiklar ska analyseras, så vi hörs någon gång inom en snar framtid, puss.

vattendroppar

Kroatien 2010

Färg eller svartvit ?

min kväll

Glögg, pepparkakor, plugg, vetekudde på min värkande mage och maria wern på 4an 21.00, där här ni min lugna kväll. Puss



1a december !

December månad är här. Det är kallt som satan ute, men annars tycker jag att det bara är mysigt. Snart julafton nu också! ;)
Idag har jag, i alla fall till 99%, bestämt mig för att jag ska läsa sam-ekonomi, det blir nog bra tror jag.
Och så har jag öppnat min chokladkalender och lyssnat på radions julkalender när jag åt frukost, och nej, man blir aldrig för gammal för chokladkalendrar, hihi.