Semla


Bilden är lite brusig, men äsch! :)
Jag har nyss ätit en stor god semla som min snälla mamma kom hem med, mums! ♥ Och som vanligt så gör jag allt för att inte hinna plugga så mycket, det är nog halvt omedvetet till och med. Jag måste skärpa mig nu, och plugga lite till ikväll. Det är nog bra att kunna sina argument någorlunda om man ska hålla ett argumenterande tal, eller vad tror ni? ;) Puss

det är historia nu.


Såhär har mitt rum sett ut allt för länge enligt mig, jag har tjatat i tre år. Men nuså, nu är det historia äntligen! Kommer bli kanon när jag får flytta tillbaka in hit [jag sover numer på en madrass brevid tv:n sedan snart två månader] med nytt och fräscht, golvet är på plats och ny färg/tapet är uppe så nu fattas bara nya möbler, lääängtar!

segt

Men bra att jag är förkyld, jag har verkligen tid att vara sjuk, nej. Men den verkar inte vilja släppa riktigt min nya kompis. Istället har även en härlig rethosta kommit på besök, great! Missar dansen gör jag nu också. Förmodligen även skolan imorgon, vilket känns rätt dumt eftersom jag skulle hållt tal i svenskan (som jag iofs inte har pluggat på..) och fått ämnet till engelskauppsatsen vi ska skriva på torsdag, men det löser sig väl. 
Nu ikväll ska tapeten upp på mitt rum i alla fall, kommer bli asbra!


tulpaner ♥ så våriga och fina!

friday


Caroline Hansols by Emelie Lindström

Hej. Jag är inte sjuk, fast jag skulle å andra sidan inte heller kalla mig frisk, halsen gör ont och näsan rinner. Men vad gör det om hundra år.. :)
Helg nu i alla fall, jag ska se till att sova mycket och bli helt frisk till söndag kväll så jag kan dansa då. Annars vet jag inte riktigt vad som händer. Jag hoppas på bättre lycka med tapeten denna helgen, men nu ska jag sluta babbla och koka lite mer te. Puss

vinterlandskap II


Jag tror jag gillar denna bild i svartvitt, men jag har inte riktigt bestämmt mig.

Som sagt, mycket i skolan. Idag har vi i alla fall haft friluftsdag och jag har åkt långfärdsskridskor, det var rätt roligt faktiskt. Nu känner jag att min hals börjar göra ont, antar att det är min bror som smittar. Jag. Har. Inte. Tid. Att. Bli. Sjuk. Ska dricka mer te, plugga lite på mitt svenskatal och sen sova, imorgon är det fredag igen, äntligen.

glad alla hjärtans dag !

Inte för att den betyder så mycket speciellt för mig, men ändå. ;) Jag har väl "firat" med kycklingsallad, nu pluggar jag historia och äter cholkadhjärtan, vilket jag lär få fortsätta med hela kvällen. Annars har jag köpt en fototidning, som present till mig själv, jag tycker jag är värd den med allt detta plugg! Nu ska jag återgå till vad jag höll på med, puss. ♥


snurrat in mig i min stora mysiga sjal idag, som en liten gumma nästan!

världssämst / tulpan


Tulpan, fotad igår. Gillar den ganska mycket!


Dagen blev inte så bra som jag hade hoppats på, rejält mycket sämre, han som skulle tapetsera mitt rum kommer inte på grund av att hans son är magsjuk. Och dansen är inställd på grund av sjukdom. Jag blev tillfrågad om jag hade en bild på ett motiv, vilket jag inte hade, om jag hade haft det hade jag fått den bilden tryckt på vykort som skulle säljas här, det hade varit grymt, nu får någon gammal vuxen ha sin bild där istället. :(
Så då blev det bara plugget kvar då, denna söndag. Blääääää.

söndag

Har fortfarande inte mycket tid över. Det är söndag. Jag gör mig osams med någon som start på dagen, annars ska jag skriva en debattartikel på tre och en halv timme, wish me luck!
Golvet är i alla fall snart inne på mitt rum, och nu på eftermiddagen så ska tapeten upp också, kommer bli kanon det! Ikväll: dans. Tror jag har mycket i skolan i alla fall till på onsdag, så jag kommer nog inte skriva jättemycket.

plugg plugg och plugg

1. Min vardag just nu; Matte, svenska, engelska, historia och tyska, snart även naturkunskap och samhällskunskap, underbara samhällsvetenskapsprogram!
2. Puss.

Jag tror det är lika bra att jag lägger bloggen lite smått åt sidan i någon dag, ni ser ju vad jag har för mig när jag inte uppdaterar, hehe. Vi hörs nog inom kort i alla fall, jag vill visa lite nya fina bilder, måste bara få tiden att räcka till. Helg? Ja tack, du är mer än välkommen.

ledig


Toppenkvalitet!
Vill nog mest bara göra en tummen upp och tala om att jag är ledig imorgon vilket känns kanon. Annars har dagen varit ganska seg och nu ska jag alldeles snart krypa ner under mitt täcke och försöka somna så att jag kan komma upp i skaplig tid imorgon, att jag är ledig betyder ju dessvärre inte att jag är fri från plugg... Nej men godnatt! :)

deprimerandeDet har varit det finaste vädret på hela vintern idag tror jag, och jag har varit ute i 5 jälva minuter?! Inte har jag gjort något inne heller. Jag måste ha något fel, och nu har solen gått ned och jag är fan deprimerad över det. Nu ska jag gå i skolan och komma hem när solen har gått ned i en hel vecka till. Ovärd dag? ja.

Hoppas ni har haft en bättre dag än mig! Puss.

vinterlandskap


vinterlandskap, igår.

Seg helg måste jag nog säga, har inte gjort mycket alls tyvärr. Vädret är underbart och jag funderar på att ta en promenad. Ikväll blir det dans, vi hörs!

summer lovin'


finast i världen


Det här är våran hund Halle, han är nog mysigast och finast i världen. <3

Idag fick jag tillbaka mitt historiaprov med MVG på! Det gjorde min dag, och jag känner att det går lite bättre i skolan nu, i vissa ämnen i alla fall. Sen flöt väl dagen på och nu har jag varit och friat en vän till familjen, mys.
Snart ska jag sova. Puss

winter

Idag har jag varit väldigt duktig och gjort hela fyra av fem läxor. Den sista behöver jag hjälp med så den får vänta tills imorgon. I övrigt så har vi badat på idrotten idag, jag har nog simmat hela 500m (och det är mycket för att vara jag). Nu väntar sängen. Puss & kramjanuari -11