det bästa som hänt mig

POLEN 15 juni - 22 juni 2010

bilderna är i en hel röra, men vad gör det?

Den finaste, mest fantastiska, bästa, hemskaste, mest känsloladdade, roligate, mest vänskapliga, mest otroliga, mest upplevelsefulla, mest givande, mest lärorika, längsta med ändå kortaste veckan och resan i mitt liv.
Det har snart gått ett år, och fick jag chansen att göra om denna resa med dessa fantastiska personer så skulle jag inte tveka en sekund, jag hade helt ärligt gjort nästan vad som helst för att få möjligheten igen. Det är så otroligt häftigt så det går inte att förklara i varken ord eller bilder. 
Helt sjukt vad vilka bra människor det är också, de på bilderna här ovan. Å vad jag sakar det här!! ♥♥♥♥♥

today is a good day

ÅÅÅÅH VILKEN BRA DAG. Sjukt glad och positiv idag jag! Jag fick MVG i matte b, världens lyckligaste tjej typ. Fick sedan veta att jag fick VG på engelska nationella (och hoppas lite på att detta höjde mitt betyg i kursen, men det vet jag inte) och blev ännu lyckligare. Sedan gick jag till Foto A-bild och gissa vad? Min kamera hade kommit idag = bäst! Och så träffade jag en gammal klasskompis, vilket alltid är trevligt, och han sa att jag hade blivit lång, vilket jag tog som en komplimang. Sen köpte jag en glass, och så fotade jag lite Och när jag kom hem så hade en så sjukt fin klänning från nelly.com kommit, som min bror dessutom ska ge mig i försenad present, så jag slipper betala. Aja, nu blev det mycket och osammanhängade text, kort sagt så har jag en asbra dag. Puss! ♥


from today.

lite kortare/mycket blondareN Ö J D !

27 flätor senare

är jag såhär snygg:

hahahhahahha, taggar dansuppvisning imorgon och ska ha "afrokrull", vi får se hur bra det går. hoppas det blir bra då det tog nästan 2 timmar för mamma att fläta... får se om jag vågar visa resultat sen, känner mig grymt fin nu i alla fall ;)

fina flickor ♥


Roliga lektioner vi har ! :)

fredagen den 13e maj

Håller tummarna på att det inte händer något allt för dåligt.. ;)

Tänkte mest bara berätta att jag nog inte kommer tillbaka på ännu ett tag, helgen kommer bestå av plugg, plugg, mat, plugg, sömn, mat, plugg, plugg, plugg, plugg, mat, plugg, sömn, mat, plugg, plugg, plugg, mat, dans, plugg, plugg och plugg. Underbart va? Nej. 6 prov, 2 inlämningsuppgifter, 1 redovisning och 3 läxor ska avklaras nästa vecka! Jag kommer gå under.
Sedan tror jag att det lugnar sig rejält, det måste göra det om jag ska överleva... Puss

+/-

+ jag har druckit bärry hallon persika idag
+ jag har skickat kameran på "check and clean" så att den blir ren och fin till sommaren
+ jag har övningskört idag
+ två av alla prov är avklarade, och har gått bra (hoppas jag)!
+ det är snart helg igen
+ jag får jobba på lördag = pengar
+ jag ska träna med Elin imorgon
+ jag har köpt en ny väska idag

- det är kallt och allmänt dåligt väder
- vi har för mycket i skolan för tillfället
- min kamera kommer vara borta i tre veckor
- jag har inte tid att blogga
- och inte att fota (nu har jag ju iofs ingen kamera heller..)
- jag kommer få lov att plugga hela kvällen och förmodligen hela helgen

Där har ni mitt liv för stunden i +/-form, jag är rätt positiv ändå. Puss

all in

För plugget. Har tillåtit mig att ha riktigt lov på lovet, dumt nog. Idag pluggar jag satan, ska lära mig hela första världskriget till tisdag, och sen har jag sjukt mycket annat jag också borde få in under dagen. Måste få in under som närmaste dagarna. Imorgon börjar skolan igen, och veckorna fram till sommarn kommer bli allt annat än roliga. Vi har huuuuuuuuur mycket som helst + att alla nationella prov dar igång från och med onsdag. Biter i det sura äpplet och försöker ge allt jag har sista veckorna. Lovar inte att jag kommer ha tid att höra av mig här särskilt mycket, pga detta pluggeliplugg. Vi hörs när vi hörs, puss!