hej.

Nej jag är inte deprimerad, sist jag skrev var jag dock lite (väldigt) trött på min vardag. Det är jag nu också, men vad gör det om hundra år? Just nu proppar jag i mig vitaminer i form av apelsin och tomater samtidigt som jag försöker jobba undan lite av naturkunskapsuppgiften, den största anledningen till min svacka, den är både lätt och svår och interessant och skittråkig. Just nu bygger jag en egen stad, det går inte fort men det går framåt. Bäst att jag fortsätter! Hör av mig när jag har tid och humör, puss

sommar/höst 2010

för mycket

Trött, sliten, stressad, ofokuserad. Irriterad över att snön ligger kvar än. Jag behöver lov, nu. Nästan 4 veckor till påsklovet och jag förstår inte hur jag ska orka. Jobbig tid. Men vi tar oss igenom 4 veckor och efter detta hoppas jag att sommaren snart kommer, tänk positivt. Ingenting är omöjligt. Hörs hej.
2010 - nöjd med bilden

sommartid

Ni har väl inte glömt att ställa om klockan? ;)
Jag sov alldeles för länge, egentligen skulle jag ha gymmat, men är rädd att jag får skjuta upp det till imorgon pga plugg. Jag har idag skrivit en hel A4 på datorn i storlek 12, på engelska och nu ska jag lära mig hela helt utantill tills imorgon, önska mig lycka till.. Men det fixar väl jag. I övrigt har jag väl mer plugg och sedan dans på schemat för dagen! 

bild i repris

glöm inte att släcka lyset och tända ljus istället mellan 20.30-21.30 mina vänner ♥


nejdå

Inte fanns det någon säng till mig idag heller, jag hittade en fin men den var alldeles för dyr. Får nog bygga en egen nu istället ;)
Två fina tröjor blev med hem istället, jag fick dom av mamma. Och har alltå inte brytit mitt köpstopp! Bra det. Nu har jag gjort pannacotta och ska kila till köket och hjälpa mamma lite mer tror jag. 

jag har inga nya bilder, försökte fota vatten igår men det sket sig, så ni får se några fina tulpaner istället. :)

tidigt/sängar

Tveksamt om jag har varit vaken och klar att åka bort såhär tidigt på länge. Telefonen ringde klockan åtta och sen kunde jag inte somna om igen. Nu väntar jag på mamma, vi åker och ger alla dessa sängvaruhus en sista chans. Varför finns det inga sängar jag vill ha?

ostbågar



Kryper ner i soffan med dessa godingar och spenderar resten av kvällen åt tvn. Puss

Nytt


Före / Efter

Väldigt enkel men i alla fall inte med frostigt gräs i headern, istället förra årets först fotograferade blomma om jag inte minns fel. :) Profilbliden lär jag väl också göra någonting åt snart.

onsdag

Hej. Igår fikade jag med min vän Enia, vilket var mycket trevligt. Och idag så vet jag inte vad jag gör riktigt. Jag hittade en sjukt snygg skinnjacka i stan, fanns den i min storlek? Nej. Jag håller på och försöker skriva ett CV (lite för sent att söka jobb nu? Ja.), skitsvårt är det. I övrigt så längtar jag till helgen och så pluggar jag. Spårk. Skittråkigt, engelskan kvar nu. Sen sova. Ovärd dag och ovärt inlägg. Nu tillbaka till pluggandet. 


Bara för att ni inte skulle få ett bildlöst inlägg. En plastpåse, som jag tror kommer från monki. Lite fin sådär i alla fall

kommer du nu våren?


Bilden är tagen våren 2010 ♥
Idag har det varit varme ute och det känns hur bra som helst. 8.5 plusgrader i skuggan när jag kom hem för cirka en timme sedan, och det känns som att man kan dra slutsatsen att våren är påväg (skyll på mig om det blir snö imorgon nu..), ljus är det och snön smälter. Känner att det behövs nu jag. :)

Annars har väl dagen rullat på att gå i skolan till 4 och dessutom ha tre språklektioner i rad är ingen höjdare, men man vänjer sig. Nu tjatar min mamma på att jag ska ta tag i mina läxor, och det kan hända att hon har en liten liten poäng i det hela, hehe.

fiske


Idag har jag och min familj och min farbror varit i fäbon och grillat krov. Dom andra har fiskat också, jag la mig på ett liggunderlag och läste i några timmar istället, tyckte att det passade mig bättre. Nu har vi nyss kommit in och jag tror att jag måste fortsätta läsa i min bok (Bara vanligt vatten), den är så bra nu så jag kan itne riktigt släppa den, hehe. Hoppas ni haft/fortsätter ha en bra söndag! :)

Fransk chokladtårta med apelsin mango och ananas ♥


Det här satt inte helt fel som efterrätt på en hur god middag som helst vill jag lova, mums! 
Nu blir det mys framför tvn resten av kvällen tror jag. Kram ♥

grönt


I torsdags när jag var ute och gick med hunden såg jag detta, gröna konppar! Underbart tänkte jag, men så igår kom det över en decimeter nysnö och på min och mammas promenad idag har jag pulsat några kilometer i just denna snö. Allt är vitt igen. Jaja, det smälter väl. På tal om promenaden så är mina ben sjukt stumma sedan igår, det var ju jobbigt att gå, hehe. Nu ska jag ta och fylla på med lite vätska och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda, hoppas ni får det kanon. Puss.

träna

Idag har jag och min vän Elin gymmat 1.5 timme och köpt gymkort, det ni! Riktigt stolt över våran prestation faktiskt. Och det känns grymt bra nu. Kom hem strax innan 6 tror jag, sedan har jag bara duschat och läst lite i en bok, och så luktar jag mango efter att ha smörjt in hela mig i bodybutter, luktar riktigt gott. 
Nu har jag bara tänkt att bara ta det lungt hela kvällen, pappa kommer snart hem med en kycklingsallad till mig. ;)



Luktar underbart, ett litet fredagstips sådär. Från The Body Shop :)


Boken vi läser på svenskan, håller på att komma in i den nu. Tror att den kan bli ganska bra faktiskt.

kul.....

.... att komma till skolan och inse att man inte har en enda lektion! Tog en plugg-fika med min vän Evelina och nu sitter jag i bibloteket och ska ta tag i naturkunskapen i cirka 45 minuter innan min buss går, känner mig duktig :)



värdelös

Hej på er. Jag har konstaterat tatt min blogg har blivit helt totalt värdelös! Jag vet inte varför egentligen, har bara inte haft varken tid lust eller inspiration vilket känns skittråkigt.. Hoppas på att det blir bättre tider snart. Tyvärr har vi så mycket i skolan hela tiden och sådär, känns som att jag bara klagar på det jämt och ständigt. Ska sluta med det! 

Ska försöka fixa en ny design, den här kan jag ju inte ha längre..... Och så ska jag försöka fota lite mer. Och bli en lite bättre bloggare, jag skulle inte vilja läsa min egen blogg nu, och det är ju mindre bra. Nu ska jag sluta babbla och ta tag i mitt plugg istället (haha, ni hör ju hur det här slutade..). Puss.


Tror att mer än hälften av min "fotoblogg" består av fula (den här var nog värst på länge, osminad och allt) webcam bilder på mig själv nu, ILLA!

Imorgon ska jag träna med Elin!

idag

Ny spegel. Sänglös (fortfarande). Besvikelse. Träningsvärk i rumpan. Kort skoldag. Fika. IKEA. Kavaj. Fin filt. Ny stol. Ont knä. Matte. Trötthet. Sallad. Glädje. 



in the middle of nowhere




Dagen har inte bjudit på så mycket. Jag har ätit en semla, såhär andra dagen på mitt nyttigare liv.. ;)
Nu ska jag ta tag i plugget och sedan blir det nog dags att sova skulle jag tro. Kram!

trött tjej.

Måndagen är över och tur är väl det, jag tycker inte om måndagar. Och jag gissar på att jag inte är helt ensam om den saken? Jag hade sovmorgon idag (inställd samhällskunskap!) och tur var väl kanske det, jag somnade halv två inatt. Duktigt! Nu känner jag att jag börjar bli skapligt trött och ska nog snart krypa ner under täcket. Jag borde plugga, men vet inte om jag orkar.. Annars har dagen varit helt okej, den gick ganska fort pga att vi började tio. :) 

Och så får vi inte glömma att det här är första dagen på mitt nya nyttigare liv, japp ni läste rätt. Jag fick ångest igår när jag insåg hur mycket godis/fika mm jag hade ätit förra veckan så jag bestämde att det fick vara slut på det. Tänkte till en början att jag bara fick äta godis fredag och lördag, men under nu kvällens gång så råkade jag skaka hand med min pappa om att vi inte ska äta godis innan påsk. Så vipps vart det ett godisförbud på en och en halv månad istället. Envis som jag är lär jag ju göra allt för att inte låta han slå mig också, hehe. ;)


Yoghurtpannacotta med jordgubbar. Jag har redan ett så extremt sötsug så jag går till skafferiet och vänder bara för att kolla om det finns något gott. Två äpplen har jag ätit ikväll istället för bilpåsen mamma köpte. Bra början, duktig tjej!

When the sun goes down


Polen 2010 ♥

godnatt

Jag är helt slut. När det äntligen är helg, då vill jag bara sova. Klockan är halv elva och jag tänker gå och lägga mig, godnatt!

helg

Jag är trött, sjukt trött. Nästan sådär så att jag skulle kunna lägga mig och sova middag, vilket säger ganska mycket eftersom jag aldrig sover middag. Veckan har varit jobbig, jag har hållit svenskatal, haft prov i samhällsekonomi och skrivit engelskauppsats, plus att jag har gjort alla vanliga läxor som tyska, engelska och svenska. Även min naturkunskap har jag försökt göra lite på, inlämningsuppgift. Nästa vecka blir lugnare tror jag och det ska bli riktigt skönt, från och med söndag natt så har jag bara sovit sex timmar per dygn vilket är på tok för lite för mig. Nu ska jag bara ta det lugnt hela dagen. Jag har inte läst bloggar sedan innan jag åkte till fjällen förra veckan, vilket har resluterat i att jag har 386 olästa inlägg att ta ikapp enligt min bloglovin, det kommer att ta ett tag, så jag börjar nog på en gång. ;)

Ge mig sommar nu, tack.

Jag saknar er mina fina flickor!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

fettisdagen ♥

Idag är det fettisdagen och internationella kvinnodagen, ifall någon missat det. Mest glädjs (kan man säga så?) jag åt fettisdagen, den innebär självklart att jag får en semla och det är gott med semlor! :) 
Annars så ska jag spendera kvällen med min älskade samhällskunskapsbok, prov i samhällsekonomi och ekonomisk politik imorgon, känns sådär. Men det blir nog bra. 


bild i repris - från alles nyss..  ;)

7 mars

säg hej till mig 
och våran underbara
lilla hund halle!
Bild ett är okej, bild två fick jag en puss på, på bild tre försöker jag inbilla halle att jag har godis, på bild fyra ser ni mig efter ett x antal försök till en lyckad bild, bild fem är söt [eller något] och på bild sex så tyckte halle att han skulle få mat av min mamma. Bästa lilla hunden ♥

Nu var det ett bra tag sedan igen, jag har varit i fjällen onsdag till söndag. Mysigt. Nu har skolan börjat igen, och den här veckan är ett litet helvete. Men nog överlever jag. Jag är på riktigt riktigt bra humör av någon anledning, och jag älskar det. Nu ska jag dra på mig träningskläder och om ett litet tag drar jag och min vän Elin iväg och testar på zumba, vilket förhoppningsvis blir kanon. Vi hörs någon gång när jag har tid. Puss

hej !

Nog lever jag alltid, fast jag inte har varit så sktiv här på e.v.i.g.h.e.t.e.r. Ursäkta, men jag skyller på sjukdom och plugg. Nu är det lov och det känns helt underbart skönt, jag har 7 ämnen med mig hem över lovet. Fast två har jag gjort klart nu under kvällen och ett av dom återstående är blid, så nog ska jag kunna fixa det här allt, jag är duktig jag. 

Annars har jag umgåtts med min vän Emelie idag, vi har bakat och pratat och knäppt töntiga kort, typ. Och så missade hon bussen hem, så att jag fick sällskap när jag gick med hunden, trevligt! Imorgon så tror jag att det blir en shoppigtur, men just nu verkar det som att vi har lite krångel, så det återstår att se.

I övrigt så tänkte jag nu läsa igenom mitt svenskatal en gång till. 

Sedan så ska jag dejta kudden, vi brukar faktiskt ha det ganska mysigt ihop vi två.
Puss ♥


Jag tror inte att ni har sett denna förut, så jag visar den nu, i brist på annat.